Velkommen til BT Sportens liveblog. Her får du de vigtigste, hurtigste og skæveste nyheder fra sportens verden. Daniel Remar tog jer under armen fra morgenstunden, og jeg lægger sportsdøgnet i seng. Mit navn er Flemming Brandt.

22.50 - FODBOLD: Liverpool må ud i omkamp

Exeter var foran to gange, men Liverpool udlignede begge gange, og så endte FA Cup-kampen mellem de to hold 2-2. Nu skal der en omkamp på Anfield til for at afgøre, hvem der skal videre. Liverpool-fan og Love Shop-frontmand Jens Unmack er dog rimeligt tilfreds - alt taget i betragtning:

22.37 - FODBOLD: Stor profil på plads i FC Claus Meyer

Nykøbing FC præsenterer en stor profil på mandag. Klubben, der bliver hjulpet økonomisk af Claus Meyer, Claus Jensen og Mick Øgendahl, har som mål at være i Superligaen i 2020, og kan nu præsentere en'markant forstærkning af en kendt dansk profil med mange års erfaring fra udlandet og Superligaen'. Hvem kan det være? Anders Due? Jonas Kamper? Det bliver spændende! Læs mere her:

22.29 - FODBOLD: Liverpool udligner igen

Liverpool er nu på 2-2. Et indlæg bliver ikke sparket ordentligt væk, men ender i stedet i fødderne på den unge australier Brad Smith, som konsekvent sparker bolden ind.

21.52 - MOTORSPORT: Tom Kristensen får ny dommertjans

Tom Kristensen selv færdig med at køre racerløb, men er stadig et kæmpe navn i motorsporten. Således skal han i weekenden være Grand Marshal ved Rolex 24-løbet på Daytona-banen i Florida.

21.44 - FODBOLD: Liverpool bagud igen

Der er intet så slemt som at komme bagud lige før pausen. Men det var akkurat, hvad der netop er sket for Liverpool. Exeter er kommet foran 2-1 på et direkte hjørnespark kort før pausefløjtet. Der lugter lidt af pokal-sensation i det sydøstlige hjørne - ender det med at blive en tidlig Exiter for Klopps trop?

21.24 - FODBOLD: Allan Kuhn var skuffet over ikke at blive AaB-cheftræner

Allan Kuhn er i dag blevet udnævnt til ny cheftræner i Malmö FF. Men sidste sommer var han skuffet over, at han ikke blev tilbudt jobbet som cheftræner i AaB. Læs mere her:

21.12 - FODBOLD: Liverpool lynudligner chokføring

Der gik ikke mange minutter, så fik Liverpool udlignet. To Exeter-forsvarere kan ikke blive enige om, hvem der skal sparke væk, og så spiller de i stedet Liverpool-debutanten Jerome Sinclair fri, og han griber muligheden til at udligne.

21.07 - FODBOLD: Exeter foran mod Klopps udvalgte

Måske det var en dum ide at stille Christian Benteke og en flok ukendte reserver? Liverpool er bagud 0-1 mod Exeter efter 10 minutters spil.

20.04 - FODBOLD: Liverpools startopstilling spækket med reserver

Det er en mildt sagt alternativ startopstilling, at Liverpool stiler med i FA Cup-kampen ude mod Exeter. Christian Benteke er anfører... Lurer sensationen?

19.22 - DART: Ann-Louise Peters færdig ved VM i dart

Semifinalen blev endestationen for det danske VM-håb, Ann-Louise Peters. Hun blev fuldstændig pulveriseret af englænderen Deta Hedman i to sæt. Den danske dartdronning var helt væk, og hun kunne slet ikke måle sig med »The Dark Destroyer«. Det så i øvrigt ud til, at Peters var noget overrasket over, at semifinalen kun gik over tre sæt og ikke fem sæt. Læs mere her:

18.28 - ØVRIG SPORT: DM i slædehundeløb aflyst på grund af... sne!

3. afdeling af DM i slædehundeløb skulle være afviklet i en skov ved Silkeborg. Men nu er løbet blevet aflyst - på grund af sne!!!! I Danmark kører man nemlig slædehundeløb med hjul, og ikke meder. I stedet skal nu afholdes i Gludsted nær hampen (!). Læs mere her:

18.01 - FODBOLD: Van Gaal bekymrer sig ikke om Guardiola

Manchester Uniteds hollandske manager bruger ikke mange øjeblikke på at tænke på Pep Guardiola, selvom spanieren har meldt ud, at han stopper i Bayern München, fordi han vil have et job hos en endnu unavngiven Premier League-klub.

»Jeg er i slutningen af min karriere, så det er ikke spændende for mig. For mig er interessant, hvordan jeg tager mig af Manchester United, og efter denne sæson har jeg endnu nu sæson tilbage,« sagde hollænderen, som altså ikke føler, at han er kommet i fyringsfare på grund af Guardiolas udmelding, ifølge The Guardian.

16.28 - FODBOLD: Suarez får karantæne for 'upassende opførsel'

Luis Suarez stod og ventede på Espanyol-spillerne i spillertunnellen, fordi han ville slås efter de hadefulde opgør mellem de to lokalrivaler. Og så gik det helt amok. Nu får den iltre uruguayer to spilledages ufrivillig pause. Læs mere her:

16.12 - FODBOLD: Tobias Mikkelsen vender hjem til FCN

Efter tre år i norsk fodbold vender Tobias Mikkelsen hjem til FC Nordsjælland. Dermed bliver den hurtige offensiv-spiller genforenet med Kasper Hjulmand, der også havde ansvaret for Mikkelsen, da danskeren sidst var i klubben.
»Jeg er glad for at være tilbage i dette nye projekt, som ser virkelig spændende ud. Det er et ønske jeg har haft i et stykke tid, og jeg sætter pris på at det har kunnet lade sig gøre,« siger Tobias Mikkelsen i en pressemeddelelse. Læs mere her:

15.48 - FODBOLD: Mads Hvilsom skifter til norsk fodbold

Mads Hvilsom skifter til den norske klub Brann på en halvanden år lang låneaftale.

Hvilsom, der tidligere nød stor succes i Hobro, har ikke slået til i Braunschweig, som købte danskeren fri af Superliga-klubben. Derfor bliver han nu lejet ud til norsk fodbold i jagten på mere spilletid.

14.51 - FODBOLD: Kirkeskov til norsk fodbold

OB har solgt Mikkel Kirkeskov til Aalesund i Norge. Forsvarsspilleren, der har haft svært ved at tilspille sig en stamplads på Fyn, får dermed en ny start på karrieren.

Før OB spillede Mikkel Kirkeskov i AGF.

14.13 - FODBOLD: I morgen findes vinderen

Så er det i morgen, at årets danske fodboldspiller kåres. BT er tilstede i Herning, hvor vi dækker begivenheden massivt.

13.46 - FODBOLD: AaB ærgrer sig over tabet af Kuhn

I AaB er sportsdirektør Allan Gaarde ærgerlig over, at han nu mister Allan Kuhn i trænerteamet. Men samtidig glæder han sig på Kuhns vegne. Læs mere her.

13.31 - FODBOLD: Kuhn og Malmø blev enige i går

Allan Kuhn og Malmø FF skrev, efter en længere proces, under på en kontrakt, der gør danskeren til ny cheftræner.

Parterne blev dog først enige i går om de sidste detaljer. Det fortæller Hasse Kuhn, storebror til Allan, til BT.

»Jeg er stolt af ham. Det er ikke bare et job - det er et stort job. Det ville han gerne altså stå på egne ben igen, og Sverige er hans andet hjemland,« siger Hasse Kuhn og fortsætter:

»De blev enige i går. Det er ikke noget, der har været klar siden jul. Jeg tror, at de (Malmø, red.) er gået ham meget i sømmene for at finde den rigtig profil.«

Samtidig beroliger Hasse Kuhn svenskerne. Broderen skal nok klare det godt i Malmø.

»Han har været træner på Old Trafford og fået 2-2 mod Manchester United med AaB. Det er der ikke mange, som har opnået. Han har også klaret det godt i AaB, mens hans ophold i Midtjylland blev afgjort af andre årsager,« siger Hasse Kuhn.

13.18 - FODBOLD: 'Allan hvem?'

Valget af Allan Kuhn synes også at komme bag på svenske medier. I hvert fald hvis man lyttede med på avisen Aftonbladets livesending. Her talte journalisterne meget forundret om valget og troede ikke på, at Allan Kuhn nødvendigvis havde været Malmøs førstevalg.

»Allan hvem?«, lød det blandt andet, da de skulle forsøge at fortælle seerne om, hvem Allan Kuhn er.

Forventningen var, at det ville blive et etableret trænernavn, men det er Allan Kuhn åbenbart ikke i svensk kontekst. Især hang journalisterne sig i, at en af Nordens største klubber havde valgt en assistent som ny chef.

13.15 - FODBOLD: Sådan vil Kuhn lede Malmø

»Jeg er et positvit menneske, som tror på det bedste. Min ledelsesfilosofi bygger på tre principper: At man skal trives, at der findes krav og at der bliver konsekvenser, hvis det ikke går, som man håber på,« siger Allan Kuhn i forbindelse med præsentationen i Malmø.

13.03 - FODBOLD: Kuhn stolt og ydmyg

Allan Kuhn er netop præsenteret som ny cheftræner i Malmø FF. Her er hans første ord om den overraskende ansættelse.

»Jeg er ydmyg og stolt over at have fået chancen for en stor klub som Malmö FF. Jeg har i løbet af rekrutteringsprocessen været klar over Malmö FFs vision om, hvordan man kan udvikle deres fodbold, og derfor har jeg tillid til, at jeg vil være i stand til at bidrage meget til at løfte klubben spil i de kommende år. Jeg ser frem til at komme i gang og har til formål at lede holdet mod nye titler,« siger Allan Kuhn til klubbens hjemmeside.

Allan Kuhn begynder 15. januar i jobbet i Malmø FF.

13.00 - FODBOLD: Mega-overraskelse: Allan Kuhn træner i Malmø

Det her er en overraskelse! Det bliver Allan Kuhn, der bliver ny cheftræner i svenske Malmø FF. Den havde de færreste nok set komme. Men tillykke med jobbet, Allan.

Foto: Annelene Petersen
Vis mere

12.33 - FODBOLD: Mikkelsen kan ende i Superligaen

Den danske fodboldspiller Tobias Mikkelsen kan være på vej væk fra norske Rosenborg og tilbage til Danmark og Superligaen. Det skriver mediet adressa.no, som via anonyme kilder fortæller, at Tobias Mikkelsen er i kontakt med en konkret dansk klub - bare ikke hvilken. Tobias Mikkelsen har tidligere spillet med begrænset succes i Brøndby, mens han blomstrede under Kasper Hjulmand i FC Nordsjælland. Og netop Hjulmand er vent tilbage til FCN som træner.

Tobias Mikkelsen i aktion i under venskabskampen mod Slovakiet onsdag d. 15 august 2012 på Tre-For Park i Odense.
Tobias Mikkelsen i aktion i under venskabskampen mod Slovakiet onsdag d. 15 august 2012 på Tre-For Park i Odense. Foto: CLAUS FISKER
Vis mere

11.27 - FODBOLD: Håber på klubskifte

Erik Sviatchenko er kendt for at sige tingene lige ud, og det gør han også i denne artikel. Klubskifte er vigtigere end to kampe mod Manchester United. Læs hvorfor her.

10.27 - FODBOLD: Bliver det Wieghorst?

Fodboldklubben Malmø FF fra Sverige har indkaldt til pressemøde klokken 13. Her ventes klubben at præsentere dens nye træner. Og det kan måske blive interessant med danske øjne, da Morten Wieghorst har været nævnt som en af topkandidaterne til jobbet. Før havde Danmarks nye landstræner Åge Hareide jobbet i Malmø FF.

10.06 - FODBOLD: Brøndby-komet fylder år

Riza Durmisi har uden tvivl haft karrierens bedste år. Og det fejrer han i dag med sin 22 års fødselsdag. Tillykke Riza.

09.57 - TENNIS: Wozniackis semifinale udsat

Arrangørerne af WTA-turneringen i New Zealand har valgt at udsætte Caroline Wozniakis semifinale på grund af regn. Det vil sige, at den nu ventes at blive genoptaget i aften klokken 22.30 dansk tid - mens det lokal tid svarer til 10.30 lørdag formiddag.

Pausen er sikkert fin for Caroline Wozniacki, der var presset og baud 2-5 i første sæt, da kampen blev afbrudt.

09.25 - FODBOLD: Real Madrid har øje for Tottenham-stjerne

Ifølge avisen The Telegraph har Real Madrid set sig varm på Tottenhams Harry Kane, der på andet år hamrer mål ind for London-klubben. Artiklen melder ikke meget om, hvorvidt Madrid vil forsøge at byde på Kane i dette transfervindue, men Harry Kane har pt. en ny og lang kontrakt med Tottenham. Her ventes han at blive klubbens bedst betalte - og overstige spillere som Christian Eriksen, Lamela og Hugo Lloris - der angiveligt tjene 600 - 700.000 kroner om ugen.

Foto: Paul Childs
Vis mere

09.08 - FODBOLD: Nyt job til fyret FCN-træner

Ólafur Kristjánsson har fundet noget nyt at lave, efter han blev fyret i FC Nordsjælland. Den islandske træner skal de kommende måneder været 'spion' for det islandske fodboldlandshold, som deltager ved sommerens EM i Frankrig. Her skal Ólafur Kristjánsson se og analysere Islands modstandere og give det videre til Islands landstræner. Det skriver mediet mbl.is.

Foto: Henning Bagger
Vis mere

08.49 - TENNIS: Regn afbryder semifinale

Det regner nu i New Zealand, og Caroline Woznacki vil have dommeren til at afbryde kampen. Og det gør han. Så semifinalen er midlertidig afbrudt. Jeg vender tilbage med mere, når der er nyt. De første meldinger lyder på en halv time.

08.48 - TENNIS: Amerikaner kan serve sættet hjem

Caroline Woznacki har fået en smule oprejsning. Hun har netop reduceret til 2-5, men Sloane Stephens kan serve sættet hjem nu.

Foto: MICHAEL BRADLEY
Vis mere

08.41 - TENNIS: Wozniacki til tælling

Caroline Wozniacki er i store problemer nu. 1-4 til Stephens, som styrer kampen totalt nu. Wozniacki har netop fået en lille opsang af sin far Piotr på sidelinjen.

08.37 - TENNIS: Stephens godt kørende

Sloane Stephens har Caroline Wozniacki i problemer og fører nu 1-3. Amerikanerens styrke på baglinjen giver pote lige nu.

08.30 - TENNIS: Wozniacki brudt af Stephens

Begge spillere har lagt godt ud og holdt hver deres serv i de to første partier. Sloane Stephens er den klart bedste modstander Wozniacki har mødt i turneringen.

Og måske derfor har Sloane Stephen netop brudt Wozniacki til 1-2.

08.23 - FODBOLD: Slåskamp i Chelsea

Der skal ifølge engelske medier have været slåskamp i går til Chelseas træning mellem Diego Costa og Oscar. Det var angiveligt en hård tackling, der var årsagen og ikke klubbens dårlige resultater. Oscar sviser dog episoden. Læs mere her.

08.15 - Tennis: Wozniacki spiller semifinale

Vi starter bloggen med en vigtig tenniskamp i dansk øjemed. Caroline Wozniacki er netop trådt ind på banen i New Zealand, hvor hun står over for amerikaneren Sloane Stephens i semifinalen i WTA-turneringen.

Jeg følger kampen og opdaterer løbende.