Trist. Brutalt. Overraskende. Øjeblikket kan komme pludseligt eller komme snigene som en kølig fornemmelse på en lun sommerdag.

Det øjeblik, hvor man ser på sin kæreste og bare ved, at det er slut. Het slut. En flok mænd har på det sociale medie Reddit delt deres historier om lige præcis det hjerteskærende øjeblik. Og historierne spænder vidt. Det skriver Independent.

Kan du huske, hvornår du stopped med at elske din eks? Fortæl os historien på 1929@bt.dk

Fortællingerne er dukket op i en debat i forumet Askmen - og svarene kan du læse her:

- Jeg vidste det, da hun pruttede, og jeg bare blev irriteret. Jeg grinede ikke engang mere.

- Da jeg opdagede, at jeg de fleste dage ikke havde lyst til at tage hjem længere. Hun ventede bare derhjemme på at jeg skulle underholde hende, og hun blev sur hvis jeg hellere ville arbejde end at se film med hende.

En bruger fortæller, at da hans kæreste spurgte 'Er du helt ligeglad med, at jeg er ked af det?' - ja, så gik det op for ham, at det var han. Og han forlod hende fire dage senere.

- Da min ven spurgte mig om jeg ville gifte mig med min kæreste - jeg svarede 'nej' lidt for hurtigt...

Den mest brutale historie genfortæller brugeren admlshake. Han fortæller om en god ven, der tog på ferie med sin kone gennem tre år. Efter et privat cruise, en romantisk middag og dans sagde han pludselig 'Jeg elsker dig ikke mere' og hev skilsmissepapirene frem.

De fleste par lader dog til at vokse stille og roligt fra hinanden - og når man opdager, at det er sket, er det svært at gøre noget ved.

En mand fortæller om sin skønne kæreste, som var en fantastisk person - men som han bare stoppede med at have lyst til at holde i hånden eller have sex med:

- Det gik op for mig, at jeg egentlig bare var i forholdet, fordi det var trygt. Der var ingen ild i det mere.

Måske skal man spørge sig selv, har jeg egentlig lyst til at tage hjem til min bedre halvdel?