Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Der bliver noget at se til for prins Joachim i denne weekend.

I dag fredag fylder far til fire prinsen fra Schackenborg 44 år. Men der bliver ikke meget tid til at puste lys ud på lagkagen og hygge med de fire børn og Marie.

For allerede i dag tager Joachim og prinsesse Marie nemlig turen over Øresund til nabolandet, Sverige, der jo står på den anden ende pga brylluppet mellem party-prinsessen Madeleine og hendes stenrige finansmand, Christopher O'Neill i Slotskyrkan i morgen lørdag.

I aften skal Joachim og Marie repræsentere Danmark sammen med Joachims moster, prinsesse Benedikte. Hun deltager, som den eneste fra den ældre kongelige, generation, i Madeleines bryllup, fordi Benedikte er blandt den svenske prinsesses faddere.

Og derfor er Benedikte samt Marie og Joachim selvfølgelig klar, når der i aften bliver holdt en stor, privat fest for brudeparret, dets familier og venner på Grand Hôtel i Stockholm med Carl Gustaf og Silvia er værter.

Og selv om den private fest i aften er forbeholdt Madeleine og Chris, bliver der nok også tid til, at Joachim og Marie kan fejre hans 44 års fødselsdag hinsidan.

Og i morgen, hvor Madeleines store prinsesse bryllup bliver holdt, bliver den danske, kongelige delegation fuldtallig, når Frederik og Mary støder til for at deltage i selve brylluppet.

Men dagen efter brylluppet, hvor de fleste af gæsterne nok tager sig en stille søndag, skal Joachim og Marie igen i festtøjet.

Søndag aften er parret nemlig æresgæster, når Maries stylist, frisør og make-up artist, Dennis Knudsen, fejrer sin 50 års fødselsdag.

Den bliver holdt hos filmselskabet Zentropa i Hvidovre, og de to kongelige skal feste sammen med en lang række af danske kendisser, der også er inviteret til festen, som har temaet 'Black & White Glitter Party'.

Så det bliver først på mandag, Joachim og Marie kan puste ud efter en weekend, som man nok må sige, står i de store festers tegn.

Andre læser også