Kvinden til højre for Obama stjal billedet fra den genvalgte præsident, da han i nat gav sin takketale. Hun omtales nu som 'Kvinden med flaget i håret' på de sociale medier.
Kvinden til højre for Obama stjal billedet fra den genvalgte præsident, da han i nat gav sin takketale. Hun omtales nu som 'Kvinden med flaget i håret' på de sociale medier.
Præsident Obamas tale efter sin sejr i den amerikanske valgkamp fik millioner til at sidde klistret foran fjernsynet for at se, hvad han havde at sige om de næste fire år, som han skal tilbringe i det Hvide Hus. Flere blev dog distraheret af kvinden, der sad lige bag Barack Obamas talestol, mens talen blev sendt live.

Hun havde nemlig et amerikansk flag placeret i håret og var derfor meget bemærkelsesværdig, i hvert fald hvis man skal dømme efter reaktionen på de sociale medier.

SE VIDEOEN MED FLAGDAMEN HER

På Twitter kan man nemlig finde et såkaldt hashtag (Twitter eget søgesystem, red), hvor man taler om #flaginhairlady. Her taler man om damen, der sad bag Barack Obama på hans højre side med et amerikansk flag placeret i håret. Distraherende, mener flere.

Katie Taylor skriver på sin Twitter: 

'Ok, er der andre end mig, der er komplet fokuseret på kvinden bag Obamas højre skulder med flaget i håret.'

USA-CAMPAIGN/


Mickey Haney mener ligefrem, at det ødelægger det for præsidenten.

'Jeg håber, at #flaginhairlady ved, at hun ødelægger alle billeder af Obama under hans tale.'

Matt Maniego blev så distraheret at flag-kvinden, at han slet ikke hørte efter, hvad præsidenten sagde.

'Og tak til kvinden med flaget i håret... Jeg hørte ikke et eneste ord, som præsident Obama sagde.' 
 
Sådan fortsætter snakken om kvinden på de sociale medier, og den har flere internationale medier nu taget op. Billedet af kvinden går derfor verden rundt nu.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.