Kongen af den aarhusianske musikscene, Thomas Helmig, er naturligvis at finde på denne weekends Northside festival i Aarhus. Det er dog ikke på scenen, Helmig kommer til at slå sine folder. Han har i stedet taget fruen, Renée Toft Simonsen, under armen for at nyde tonerne af den musik, de andre kunstnere leverer.

»Jeg er altid på Northside, der er god stemning og god musik. Jeg glæder mig selvfølgelig til at høre Lukas spille, men jeg glæder mig også til at se Iggy Pop igen. Ham har jeg set optræde nogle gange før,« fortæller Thomas Helmig om de koncerter, han har på programmet fredag aften.

Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen er ikke alene på festival. Foruden nogle venner er også deres børn at finde på festivalpladsen.

»Vi er her hele familien, men de er derude et sted. Det er nok ikke meget, vi ser til dem i løbet af weekenden,« siger sangeren med et smil.

Thomas Helmig vil være at finde på festivalen hele weekenden, og på søndag er det særligt Duran Duran, der får Helmig og Toft Simonsens opmærksomhed. For sidstnævnte bliver det et gensyn med fortiden. I fire år i 1980'erne dannede hun par med Duran Durans bassist, John Taylor, som kommer til at stå på Northsides grønne scene søndag aften sammen med resten af bandet.

»Selvfølgelig skal vi høre dem spille,« siger Thomas Helmig glad.

Renée Toft Simonsen og John Taylor var forlovede, da de fik fra hinanden i 1989. I et interview med Femina har han siden forklaret, at han ikke var moden nok til forholdet.

»Jeg var ikke klar. Jeg var for selvoptaget. Det tog mig lang tid at blive klar til den slags forhold, som hun ønskede. Jeg var stadig afhængig af mange ting. Jeg kunne ikke overgive mig til en enhed. Renée var foran mig i mange ting,« sagde John Taylor dengang.

Duran Duran spiller søndag aften klokken 20.50 på Northside.