En ung kvinde blev i nat udsat for et groft røveri, da hun ville tage en taxa hjem fra byen.

Den 23-årige kvinde havde været ude for at nyde det københavnske natteliv, og da hun lidt efter kl. 3 gik ud på Jagtvej for at få en taxa hjem, endte hun med at sætte sig ind i en pirat-taxa i stedet.

En beslutning, der skulle vise sig at blive alvorlig for den unge kvinde.

- Hun bliver så samlet op af en sort Audi på Jagtvej, og så bliver hun kørt til Gothersgade. Under køreturen hiver chaufføren en pistol frem og truer hende til at hæve penge til ham. Han kører hende til en hæveautomat, og der hæver hun så 2.000 kroner til gerningsmanden, siger Sajjad Haider, vagtchef ved Københavns Politi, til bt.dk.

Kort efter røveriet slipper den unge kvinde fri og kontakter politiet.

- Hun ringer til os, og ikke så længe efter får vi standset Audien i Istedgade. Der sidder en mand bag rettet, som svarer til signalementet af gerningsmanden, og han bliver anholdt. Han har ikke pistolen på sig, men vi er meget overbeviste om, at det er ham. Han er blevet fremstillet ved dommervagten for røveri her til formiddag, siger Sajjad Haider til bt.dk.

Han oplyser videre, at den 23-årige var dybt rystet over at være truet med en pistol, men at hun ikke har lidt fysisk overlast.