Lyt til artiklen

En ældre mand udviste snarrådighed, da han sammen med sin kone og barnebarn, blev udsat for at ualmindelig groft hjemmerøveri.

Selv om manden blev bagbundet og efterfølgende blev tvunget ned i kælderen sammen med sin kone og barnebarn, havde han alligevel overskud til at skjule en mobiltelefon.

Det fortæller en nabo, der ikke ønsker at stå frem med navn, til bt.dk. 

LÆS OGSÅ: 

Det var fra denne, at den ældre mand alarmerede politiet, som kort tid efter ankom til huset i Holte. Men da var gerningsmændene allerede flygtet i parrets sorte audi, der blev fundet tæt på Rungsted havn fredag morgen.

Ægteparret blev sammen med deres barnebarn udsat for det grove hjemmerøveri torsdag aften, hvor fire gerningsmænd tvang sig adgang til ægteparrets hjem.

Politiet ved endnu ikke, hvorfor de fire røvere netop valgte parrets hus, men ifølge en nabo er det tredje gang i denne uge, at ægteparret blev udsat for forsøg på indbrud.

LÆS OGSÅ: 

Mandag aften smadrede ukendte mænd ægteparrets bilrude og onsdag aften forsøgte to brødre på 17 og 19 år at begå indbrud ved at smadre et vindue i kælderen.

Om det er brødrene, som politiet har i kikkerten for torsdagens voldsomme hjemmerøveri, vil vicepolitikommissær, Morten Risager-Pedersen, ikke bekræfte.

Da bt.dk fredag aften var ude på ægteparrets adresse, ville manden blot fortælle, at de begge har det godt.