Den 52-årige Kirsten Friis Lund fra Ribe havde en aftale med en mandlig bekendt om at sove på dennes båd efter festen, men onsdag morgen kunne han konstatere, at hun aldrig var dukket op.
Den 52-årige Kirsten Friis Lund fra Ribe havde en aftale med en mandlig bekendt om at sove på dennes båd efter festen, men onsdag morgen kunne han konstatere, at hun aldrig var dukket op.

Politiet har intensiveret eftersøgningen efter den 52-årige kvinde, der aldrig dukkede op efter en fest på Fanø

Kirsten Friis Lund kom aldrig tilbage den båd, hun skulle overnatte på efter en fest på Fanø tirsdag aften, og her torsdag er hun fortsat forsvundet.

Politiet har derfor sat dykkere ind og indkaldt ekstra mandskab til at lede efter den 52-årige kvinde fra Ribe, der sejlede til Fanø tirsdag for at deltage i en fest.

- Vi har rekvireret dykkere for at undersøge kyststrækninger og vandhuller. Vi har ledt via helikopter, og vi har sendt ekstra hundepatruljer ud for at lede efter hende, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjylland Politi, Helle Lundberg.

Ekstra mandskab fra den sønderjyske politikreds er kaldt til Fanø, hvor hjemmeværnet og det lokale beredskab lige nu hjælper med at undersøge eksempelvis campingvogne, hvor hun kan opholde sig.

- Der er borgere, der har henvendt sig med tip til os, fordi de mener at have set hende, men indtil videre har det ikke været hende i nogen af tilfældene. Vi opfordrer fortsat borgere til at se efter hende i deres udhuse og lignende, siger Helle Lundberg.

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer også fortsat borgere til at henvende sig, hvis de mener at have set en kvinde, der passer på Kirsten Friis Lunds signalement.

Hun beskrives som mellem 165 og 170 centimeter høj. Almindelig til kraftig af bygning med skulderlangt mellemblondt hår. Hun bærer briller og var iført en mørk trøje, mørke joggingbukser og lyse korte støvler.

Syd- og Sønderjyllands Politi kan kontaktes på 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.