De tre mænd, som politiet har anholdt i forbindelse med mordet på den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere, er lørdag formiddag til grundlovsforhør i Københavns Byret.

De tre er sigtet for at have myrdet den 21-årige jurastuderende, der blev stukket ihjel natten til lørdag d. 17. november på in-stedet 'Bakken' i Kødbyen i København. 

Fredag anholdt politiet to 20-årige mænd, mens en 22-årig selv meldte sig lørdag morgen på Station City i København. Alle er sigtet for manddrab efter straffelovens paragraf 237 stk 23 for i forening at have tildelt Jonas Thomas Sekyere flere knivstik, heraf et i hjertet, der tog livet af ham. 

I Københavns Byret var den første anholdte tydeligt rystet, da han erklærede sig uskyldig i drabet på Jonas Thomsen Sekyere. Han erklærede desuden, at han gerne ville hjælpe med opklaring af mordet, hvorefter dørene blev lukket, og der blev erklæret navneforbud.Det var billeder fra overvågningskameraet, der bragte de fire mistænkte i politiets søgelys. Politiet vil fortsat gerne tale med gæster på natklubben, som de endnu ikke har talt med.

Politiet leder fortsat efter en mistænkt, som var i selskab med de tre på den aften, hvor drabet fandt sted. Der er tale om en 27-årig mand fra Somalia.