Skat har slæbt en 45-årig rocker i retten og gjort udlæg i hans ejendomme for knap 16 millioner kroner.

Flemming Lønver Jørgensen fra Københavns Vestegn er millionær-arving. Men det tidligere medlem af indvandrerbanden Brothas har ifølge Ekstra Bladet ikke kunne holde sig på den rette side af lovgivningen med sine forretninger.

Han er blevet sigtet for forsætlig unddragelse af Skat, arbejdsmarkedsbidrag og moms for et samlet beløb på 11,3 millioner kroner over tre år. Skat mener, at den 45-årig rocker i alt har undladt at opgive indtægter for 18 millioner kroner i indkomstårene 2006, 2007 og 2008 og har derfor gjort udlæg i hans ejendomme for 15,9 millioner kroner.

Selv er han frustreret over Skat, som, han mener, uberettiget ødelægger hans liv.

- Jeg giver op over for Skat. De 18 millioner, som de siger, jeg har tjent uden at opgive dem, skulle jeg have tjent, mens jeg var i fængsel i 2006, 2007 og 2008, hvor jeg sad og gloede ind i en væg og fik otte kroner i timen for at arbejde, siger Flemming Lønver Jørgensen til Ekstra Bladet.

Flemming Løver Jørgensen har i mange år været tilknyttet flere rocker- og bandegrupperinger - senest kredsen omkring Bandidos - og har sideløbende beskæftiget sig med blandt andet udlejningsejendomme, autoværksted, bilhandel og salg af havemøbler.

Flemming Lønver nægter sig skyldig, og sagen er i Retten i Glostrup udsat til den 15. december, hvor han og advokaten Henrik Dupont Jørgensen vil have Skattekravet fjernet eller decimeret i en betydelig grad.