Falck-redderen Michael Schultz skulle have været far for anden gang til februar, men mistede livet i trafikken lørdag morgen 7. december.

“Vejene er spejlblanke efter årets første snevejr, og det medført glatføreulykker mange steder i landet.

Værst gik det ved Hillerød, hvor en 36-årig mand mistede livet tidligt lørdag morgen, skriver lokalavisen.dk. Manden mistede herredømmet over bilen og ramte et træ.”

Sådan skrev bt.dk om eftermiddagen lørdag 7. december 2013. Dagen, der blev Michael Schultz’ sidste.

Michael var på vej på arbejde den lørdag morgen. Et arbejde, der blandt andet gik ud på at redde tilskadekomne i trafikken. Han var Falck-redder ved Fredensborg Falckstation og en engageret kollega.

- Michael var meget vellidt og havde en enormt stor berøringsflade. Han var utrolig engageret, både i sit arbejde og da han var soldat, hvor han var udsendt flere gange. Han har påvirket rigtig mange mennesker - det så vi tydeligt til begravelsen, hvor der mødte rigtig mange op, fortæller en ven af familien. Michael Schultz blev begravet i fredags.

Den tragiske skæbne, der nu har overgået Michaels nærmeste, har fået Michaels venner og kolleger til at starte en indsamling til hans efterladte kone og snart to børn. Michael Schultz efterlod sig en datter på to samt sin højgravide kone, der skal føde til februar.

- Rigtig mange havde givet udtryk for, at de gerne ville hjælpe på en eller anden måde, men ikke vidste hvordan. Så indsamlingen har hjulpet rigtig mange mennesker, fortæller vennen.

At Michael Schultz skulle gå bort i så tidlig en alder, er svært at finde en mening i, men der gemmer sig trods alt en smule trøst i Michaels tid på jorden.

- Han var en mand, der gjorde, hvad han havde lyst til. Så man sidder også tilbage med en følelse af, at han har nået rigtig mange ting. Han gjorde alt for sin kone og deres lille datter, og var et godt menneske. Men det svært, må jeg indrømme, fortæller vennen.

Indsamlingen til Michael Schultz’ efterladte er nået op på mere end 28.000 kroner mandag eftermiddag. Indsamlingen kan findes her.

Michael Schultz blev 36 år.