Forældre til børn i Børnehuset Stenen i Hvidovre ved København gennemgår i disse dage et sandt mareridt. En medarbejder i den integrerede institution for børn mellem 0 og 6 år er mistænkt for at have forgrebet sig seksuelt på et ukendt antal børn.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Medarbejderen er ifølge Bt.dk´s oplysninger bortvist efter mistanke om, at han har pillet ved børnene og krænket dem groft.

- Jeg kan bekræfte, at en medarbejder er fritstillet, mistænkt for seksuelle krænkelser af børn i institutionen, siger Direktør for Børne- og Ungeforvaltningen i Hvidovre Kommune, Christine Brochdorf til bt.dk

Hun ønsker ikke at uddybe hvor mange børn, der er angiveligt er blevet seksuelt krænket, men bt.dk erfarer, at der skulle være tale om et større antal børn, der alle har været alt for tæt på den bortviste medarbejder. Krænkelserne skulle være sket inden for de seneste uger.

Hverken personalet eller formanden for Stenens bestyrelse ønsker at kommentere sagen, men Børne- og Ungedirektør Christine Brochdorf bekræfter, at politiet har indledt en efterforskning mod den pågældene medarbejder.

Ved sin ansættelse i institutionen afleverede medarbejderen en ren børneattest, der viser, at vedkommende ikke tidligere er dømt for krænkelser af børn.

Her til aften holder repræsentanter fra Hvidovre Kommune et informationsmøde for forældre og personale, siger Christine Brochdorf

- Vi vil gerne informere om hvordan forældrene skal forholde sig og om mistanken mod medarbejderen, og naturligvis tilbyder vi også støtte til dem der har behov for det siger hun.

Har du flere oplysninger i sagen? Tip B.T. her på 1929