Der bliver spillet med musklerne foran Københavns Byret i forbindelse med grundlovsforhørene mod 13 folk fra Hells Angels. Både politiet og rockerne viser tænder.

Lige siden tidligt i morges har der været højpotent aktivitet foran Københavns Byret og i Københavns Dommervagt på Politigården. I alt 12 personer med tilknytning til rockergruppen Hells Angels bliver i løbet af dagen fremstillet i grundlovsforhør. De er sigtet for deres respektive andel i fem forskellige drabsforsøg sidste år.

Her lidt efter klokken 12 'patruljerer' fem-syv  granvoksne mænd fra Hells Angels støttegruppe AK 81 foran Københavns Byret. Det er nu ikke fordi, at deres 'brødre' inde i retsbygningen er i nogen synderlig form for fare. Politi i skudsikre veste er nemlig massivt til stede, og sørger for grundige kropsvisiteringer, når folk vil ind for at følge slagets gang.

Inde i retsbygningen er der indtil videre kun afsagt en enkelt kendelse, hvor en af de anholdte måtte sluge en varetægtsfængsling på 26 dage.

Sagskomplekset vel nok mest prominente navn - den tidligere Stein Bagger-livvagt Brian Sandberg - skal for en dommer ved 14 tiden.

Foruden de 12 personer, der bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag, blev yderligere en HA'er allerede i går sat for en dommer. Også han blev varetægtsfængslet.

bt.dk følger løbende udviklingen...