En 15-årig dreng måtte lørdag aften på skadestuen med kraftige hævelser og blødninger i øjet, efter han blev skudt med en paintball-pistol.

Drengen kom kørende på knallert sammen med tre af sine kammerater på Munkebovej i Kerteminde, da en rød Toyota kører op bag dem.

-   Offeret når at høre fem-seks smæld, som han genkender som lyden af skud, hvorefter han kigger sig over skulderen og bliver ramt lige i øjet af skud fra bilen.

- Paintball-kuglen rammer rent, og sådan en kugle kommer med stor hastighed og er på størrelse med en glaskugle, så offeret får kraftige hævelser og blødninger i øjet, fortæller vagtchefen ved Fyns politi.

Den 15-årige ser dog ud til at slippe heldigt fra episoden, idet der indtil videre ikke er tegn på, at han får en kronisk øjenskade. Han skal dog til en nærmere øjenundersøgelse senere i dag.

Der er ikke noget signalement af gerningsmændene, ud over at der er tale om et ukendt antal unge mænd i en rød Toyota, som kørte i retning af Odense.

 

Derfor er Fyns politi meget interesserede i at høre fra folk, der har bemærket paintball-bøllerne andre steder i området.

 

-   Det kunne jo være, at der er andre, der er blevet ramt på benene eller ryggen, men ikke har fundet det nødvendigt at involvere politiet.  Vi ser alvorligt på sagen og vil gerne have oplysninger om gerningsmændene, siger vagtchefen.