Den tidligere balletdanser Cecilie Lassen blev i weekenden gift med kæresten Silas Bjerregaard, der er forsanger i bandet Turboweekend.

»Er stadig rørt til tårer med et smil på læben.«

Sådan skriver Cecilie Lassen om gårsdagens bryllup, hvor hun sagde ja til kæresten Silas Bjerregaard på Christianshøjkroen på Bornholm.

Lassen, der startede som balletdanser, men måtte stoppe i 2012 efter en hofteskade. Siden har hun blandt andet været vært på 'Topmodel', smagsdommer på DR2 og 'Danmark har talent'.

Hun og Silas Bjerregaard mødte hinanden i sensommeren 2013 på en 'semi blind date', har Lassen tidligere fortalt til livsstilssiden ChriChri.dk:

»Kaffen blev til en øl og samtalen flød - øllen blev til dinner, hvor jeg sejlede væk i hans øjne, intellekt, selvindsigt, rummelighed, ro, kærlige væsen og kreative sjæl - dinner udviklede sig til en spontan invitation, fra Silas, til dansefest hos hans venner i et kollektiv på Frederiksberg. Dér battlede vi i Powerslides til tonerne af Guns n Roses, drak lunken vin af papkrus og havde kampgriner med fællessang i udestuen. Klokken blev sent! I de små timer daffede vi ud mod vores cykler og Silas kyssede mig under månen...Og Silas kysser mig stadig!,« skrev Lassen om kæresten, der siden er blevet hendes mand.

Brudeparret flyttede for nyligt i villalejlighed på Amager.