Lyt til artiklen

Efter i årevis at have gjort alt hvad han kunne for at undgå mediernes søgelys, er den tidligere barnestjerne Jake Lloyd tilbage i overskrifterne. Men det er formentlig ikke med hans gode vilje.

26-årige Jake Lloyd, som tilbage i 1999 spillede barneudgaven af Anakin Skywalker i Star Wars ‘Episode 1: The Phantom Menace’, er blevet anholdt for at køre for stærkt og for at forsøge at stikke af fra politiet. Det skriver washingtonpost.com.

Politiet i Colleton County, South Carolina i USA har fortalt til NBC News, at betjente arresterede Jake Lloyd onsdag, fordi han ikke stoppede, men i stedet gassede op og forsøgte at stikke af. Han kørte desuden uden kørekort.

Han har fået en bøde på 70.000 kroner.

Jedi Master Qui-Gon Jinn (tv), Anakin Skywalker (i midten) og Jedi Obi-Wan Kenobi spillet af Liam Neeson, Jake Lloyd og Ewan McGregor i 'Star Wars Episode 1: The Phantom Menace', som fik premiere i 1999.
Jedi Master Qui-Gon Jinn (tv), Anakin Skywalker (i midten) og Jedi Obi-Wan Kenobi spillet af Liam Neeson, Jake Lloyd og Ewan McGregor i 'Star Wars Episode 1: The Phantom Menace', som fik premiere i 1999. Foto: KEITH HAMSHERE
Vis mere

Efter at have modtaget en anmeldelse om hensynsløs kørsel, forsøgte politiet at få Jake Lloyd til at standse på en motorvej, men i stedet for at stoppe kørte han væk fra politiet. Han kørte over 160 km/t, da han forsøgte at undvige politiet ved blandt andet at køre off-road ind i et skovområde, hvor han ramte flere små træer, før han stoppede.

Da Jake Lloyd blev anholdt, fortalte han politiet, at hans navn var Jake Broadbent, skriver nyhedsbureauet AP. Men en tidligere talent-manager bekræftede imidlertid Lloyds identitet hos politiet, skriver AP, og den anholdtes fødselsdag og hjemby stemmer overens med Jake Lloyds.