Amerikanske TMZ har fået fingrene i Brittany Murphys dødsattest. Som forventet er dødsårsagen listet som 'ukendt', men én ting fik medierne til at spærre øjnene op.

Brittany Murphys far, mafiamanden Angelo Bertolotti, er nemlig slet ikke far til Murphy. Det fremgår tydeligt af dokumentet, der markerer Birttanys far som 'ukendt'.

Angelo Bertolotti stod ellers frem og talte åbent om sin sorg i dagene efter Brittanys død. Han blev skilt fra Brittanys mor, da Brittany var bare to år gammel, og de har aldrig haft tæt kontakt. Og nu viser det sig altså, at Bertolotti slet ikke var far til den unge skuespiller. Han mødte desuden heller ikke op til begravelsen.

- Jeg var i chok efter min datters død, jeg kan stadig ikke tro det. Jeg kom ikke til begravelsen, fordi jeg ikke ville se hende sådan. I mit hovede er hun bare på filmoptagelse et sted i verden, udtalte Angelo ifølge Ace Showbiz.

Dødsårsagen er stadig ukendt, men de endelige testresultater er ikke færdige endnu. De vil vise, om Murphy døde som følge af et pillemisbrug. Murphy blev fundet død i badet d. 20. december.