Skandalerne ville ingen ende tage, da Britney Spears i 2007 fik et psykisk nedbrud og måtte indlægges. 
Skandalerne ville ingen ende tage, da Britney Spears i 2007 fik et psykisk nedbrud og måtte indlægges.  Foto: GABRIEL BOUYS
Håret røg af, og Britney Spears røg ind på psykiatrisk afdeling. Skandalerne ville ingen ende tage for pop-ikonet Britney Spears i 2007.

Siden da er hun dog kommet på fode igen, fået sine børn tilbage og været på både turné og nu på tv som dommer i det amerikanske X Factor.

Alligevel banker fortiden nu på døren for den amerikanske sangerinde. En af de personer, der fulgte hende tættest gennem krisen var Sam Lutfi. Angiveligt skulle hun have ansat ham som manager i perioden 2007-2008. Det mener han i hvert fald, og da Britney er af en anden overbevisning, har han slæbt hende i retten.

Og det er ikke pænt, det der kommer frem. Sam Lutfi har nemlig travlt med at hive alle de gamle skeletter ud af skabet. Britneys misbrug, hendes psykiske problemer og forfald bliver alt sammen vendt i retten i disse dage.

Særligt hendes stofmisbrug hænger Lutfi sig i. Ifølge Radar Online, har han antydet, at grunden til. at Britney barberede de lange lokker af, da krisen var på sit højeste i 2007, skyldes, at hun var bange for at miste sine børn.

På det tidspunkt havde hendes eksmand nemlig fået nok af hendes udskejelser og havde søgt om forældremyndigheden. Britney Spears var bange for, at man ville teste hende for, om hun tog stoffer - og det i så fald ville koste hende forældremyndigheden, så derfor røg håret. Hun frygtede nemlig, at man gennem en test af hårstråene ville kunne finde spor af den narkotika, hun på daværende tidspunkt angiveligt var påvirket af.

Britneys familie understreger, at Lutfi aldrig var Britneys manager i perioden. I stedet mener de, at han var hendes pusher, som havde travlt med at udnytte Britneys berømmelse til at føre sig selv frem. 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.