Forholdet mellem Amalie og Peter er definitivt slut. Det fastslår Charlotte Kejser, Amalies mor, der er rystet over nattens hændelser i Studiestræde i København.

Hun fortæller til bt.dk, at Amalie opsøgte Peter i nat for at sige til ham, at hun ikke elsker ham mere. At forholdet er slut.

- Så går han så amok på hende. Han overtaler hende til at gå ned i en kælder, hvor han slår hende, tager kvælertag på hende og river i hende, så hun ikke kan komme op ad trappen og ud af kælderen, forklarer Amalies mor.

Hun fortæller desuden, at Peter forulempede hende seksuelt i løbet af de næsten to timer, hvor han holdt hende indespærret i kælderen.Det lykkedes Amalie at flygte og råbe på hjælp, og beboere i området kom hende hurtigt til undsætning og ringede til Charlotte Kejser.

- Det er meget tragisk. Der er altid noget om snakken. Han har systematisk slået hende igennem hele deres parforhold. Han har banket hende kontinuerligt, siger Amalies mor, der netop har fået at vide af Amalie, at det var sandt, da der for nylig blev skrevet om, at Peter har voldelige tendenser.

- Hun er så skamfuld, men jeg er overhovedet ikke sur på hende. Jeg er kun optaget af at passe på hende nu.

Amalie og hendes mor er lige nu på skadestuen, hvor Amalie sover ud efter den dramatiske oplevelse. De skal efterfølgende på politistationen og anmelde overfaldet.

- Jeg ved, at Amalie aldrig nogensinde vil have noget med ham at gøre mere. Og det vil vi heller ikke. Ham skal vi ikke se mere. Det er slut, understreger Charlotte Kejser.

Politiet bekræfter, at de har talt med Amalie. Hun blev dog sendt på skadestuen, hvor hun skal tjekkes, før de kan anmelde episoden.

Peter Birch afviser alle anklager. Læs mere her.