Danmark må til Kristianstad og spille semifinale, medmindre Wilbeks tropper lader sig tabe til Argentina og spiller højt spil.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Av for en dansk nedtur. Sverige besejrede Kroatien 29-25 og sendte dermed sorteper videre til Danmark. For hvis danskerne som ventet vinder over Argentina senere søndag, må danskerne nemlig en tur til Kristianstad og spille semifinale.

- Sverige spiller semifinale i Malmø, uanset om de vinder mellemrunden eller bliver toer. Danskerne havde gjort det samme, hvis VM havde ligget i Danmark, siger presseansvarlig hos de svenske arrangører i Malmø, Ola Richardsson til sporten.dk

Med andre ord skal Danmark altså lade tabe til Argentina, der er eneste hold, der kan fravriste Sverige en semifinalebillet. Det kræver, at Argentina slår Danmark søndag og Serbien tirsdag, mens danskerne så slår Sverige på tirsdag. Så højt spiller Ulrik Wilbeks tropper næppe.  Og derfor ender det med stor sandsynlighed med, at Danmark spiller sin semifinale i Kristianstad på fredag. Kampen mod Sverige får dog sportsligt betydning, selv om begge lande kan være klar til semifinalen allerede inden kampen - forudsat, at Danmark ikke taber til Argentina. 

Danmark har nemlig alligevel brug for uafgjort mod Sverige for at vinde mellemrunden og undgå den anden mellemrundes vinder, der formentlig bliver de frygtindgydende franskmænd.