Den danske assistentlandstræner er overbevist om, at Danmark kommer til mange chancer i semifinalen mod Spanien.

Troen på en plads i VM-finalen er stor i den danske lejr. Også på trænersiden.

- Muligheden er for at vinde er så god, at jeg er sikker på, vi bliver skuffede, hvis vi taber. Det bliver ikke som mod Frankrig ved sidste VM, hvor vi blev mast i semifinalen. Vi får muligheden for at vinde denne kamp, og det er da fantastisk, siger assistentlandstræner Peter Bredsdorff-Larsen.

- Vi skal gribe dagen, og vi skal gribe muligheden, siger han.

Det danske hold er en enhed. Alligevel skiller otte spillere sig ud.

Lars Christiansen, Lasse Boesen, Kasper Nielsen, Kasper Søndergaard, Bo Spellerberg, Hans Lindberg, Michael V. Knudsen og Jesper Nøddesbo har alle prøvet at vinde guld med landsholdet, da holdet strøg til tops ved EM i 2008.

- Det er godt, vi har otte med, der kender følelsen af at vinde de afgørende kampe, siger Peter Bredsdorff-Larsen

Skal smagen af guld holdes på tungen mindst frem til på søndag, skal spanierne have lov til at slide for deres scoringer.

- Jeg er helt sikker på, vi kommer til at se et dansk hold, der kommer til mange målchancer. Humlen i denne kamp er at få Spanien til at skulle slås for deres mål. De skal gøre sig rigtig meget umage for at score, siger Bredsdorff-Larsen

- Målmænd og forsvar skal ramme et fornuftigt niveau, så spanierne skal spille på kanten af deres evner for, at deres angreb skal lykkes. De kommer til at lave flotte mål, men vi skal holde dem mellem 25-30 mål, for vi skal nok score de mål, vi behøver, siger han.

Kampen spilles fredag kl. 20.30 i Kristianstad.