Lyt til artiklen

Erhvervsmanden Jesper 'Kasi' Nielsen var for et par dage siden til møde i sin tyske satsning Rhein-Neckar Löwen.

Kasi-Jesper har befundet sig midt i orkanens øje de seneste dage, hvor hans økonomi, der gisper efter luft, har fundet vej til avisernes forsider.

Fredag valgte han så at trække sig fra formandsposten i AG København, samtidig med at han satte sin ejerandel i klubben til salg.

Kasi-Jesper har derfor haft rigeligt at se til hjemme i Danmark den sidste uge, men han var også nødsaget til at tage et smut til Tyskland, hvor der ventede et møde med håndboldklubben Rhein-Neckar Löwen, der økonomisk er tvunget i knæ.

- Intet har ændret sig. Hans afgang giver os store problemer. Jeg kan kun sige, at vi havde et møde med Jesper for et par dage siden for at finde en løsning for vores klub, siger Rhein-Neckar Löwens manager Thorsten Storm til Ekstra Bladet.

Kasi-Jesper har ifølge Ekstra Bladet tidligere været nødt til at stille en økonomisk garanti for klubben, så holdet overhovedet kunne få lov at stille til start i denne sæson i den tyske liga. Den garanti bestod i et pant af hans villa på Mallorca på 22 millioner kroner.