Estavana Polman slap forholdsvis billigt fra den skade, som Esbjerg-stjernen pådrog sig i kampen mod Team København, hvor hun måtte udgå efter 20 minutters spil.

Hun har sprængt et lille ledbånd i venstre fod, men ankelleddet er intakt, og den 25-årige bagspiller forventes tilbage i kamp i løbet af tre til seks uger. Dermed vil hun under alle omstændigheder kunne spille med i slutspillet, og selv håber hun på et hurtigere comeback.

»Jeg kan ikke støtte på foden endnu, men håber snart at kunne gå lidt, så blodcirkulationen kan hjælpe med til helingen. I det hele taget vil jeg gøre alt for at være tilbage så hurtigt som muligt, og mit håb er at kunne være med i kampen mod Odense Håndbold 6. marts,« siger Estavana Polman til Team Esbjergs hjemmeside.

»Lige da det skete tænkte jeg: Fuck, det gør ondt! Men det føltes værre, end det var, og jeg ser positivt på mulighederne for at være hurtigt tilbage på banen,« siger Estavana Polman, der også er kendt som den bedre halvdel til den tidligere VM-sølvvinder i fodbold, Rafael van der Vaart, der har kontrakt med Superligaens førerhold, FC Midtjylland.

Team Esbjerg vandt lørdagens kamp i HTH GO Ligaen 27-23. Begge hold ligger i toppen af ligaen og er sikre på at komme med i slutspillet.