Tidligere AGK-direktør Søren Colding kan blive mødt med krav om at betale seks måneders løn tilbage.

Det kan ske, hvis forlydenderne om, at han har fået udbetalt seks måneders løn i forbindelse med sin aftrædelse kort før storklubbens konkurs i går, har sin rigtighed, skriver metroXpress.

Det vurderer professor i konkursret ved Københavns Universitet Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen, som understreger, at han udtaler sig på baggrund af ubekræftede oplysninger om AGK-direktørens exit.

- Som direktør har man ikke fortrinsstilling, men skal sidestilles med andre kreditorer som virksomhedens bankforbindelser, leverandører og Skat. Derfor kan kurator kræve, at lønudbetalingen til direktøren omstødes. Det er stort set kun medarbejderne - i dette tilfælde spillerne - der har fortrinsstilling i konkursloven, siger han til metroXpress.

Ifølge flere medier har i hvert fald Joachim Boldsen, Mads Mensah Larsen og målvogter Kasper Hvidt modtaget deres seneste juli-løn. Det er der ikke noget problem i så længe resten af spillerne og de øvrige medarbejdere i AGK også har fået udbetalt deres løn. For medarbejderne skal stilles lige, fastslår Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen.