Siden Simon Makienok skiftede Brøndby ud med Palermo, har danskeren ikke scoret. Den dårlige start har betydet, at han for anden kamp i træk end ikke var med i truppen, men træneren tror fortsat på danskeren.

Det er kun blevet til sporadisk spilletid for den tidligere Superliga-profil Simon Makienok i hans nye italienske klub Palermo. Indtil nu har det været én lang måltørke, og det har medført en frygt for, at Makienok kan være det seneste navn på listen over forfejlede danskerskifter til udlandet.

Makienok har måtte sande, at springet fra Superligaen til Serie A er ganske stort, og senest var han igen uden for truppen, denne gang til hjemmekampen mod Udinese. Det betyder imidlertid ikke, at Palermo-træner Guiseppe Iachini har opgivet alt håb for sin danske spiller.

- Han er stor og fysisk stærk, men det kan ofte tage lidt længere tid at vænne sig til Serie A end andre ligaer. Der spilles en del hurtigere, end han har været vant til, og det er han lidt ramt af. Men det betyder ikke, at vi ikke kan få brug for ham på et tidspunkt, siger Iachini ifølge Tipsbladet til italiensk radio.

Simon Makienok skrev i sommer under på en fire-årig kontrakt med oprykkerne fra Palermo. Weekendens kamp sluttede 1-1, og Palermo indtager lige nu 12. pladsen i Serie A.