Det har ikke været en nem start på sæsonen for den spanske klub Celta Vigo, og nu står klubben over for flere udfordringer.

'Danskerklubben' i Spanien med de danske spillere Daniel Wass, Pione Sisto og Andrew Hjulsager har ikke kunnet fylde tribunerne op til hjemmekampene, og nu koster den bøde fra La Liga. Det skriver Marca.

70 procent af stadionet skal være fyldt op med tilskuere, så det ser godt ud på tv (ifølge den indgåede tv-aftale), men det har klubben ikke kunne opfylde. Langt fra. På Balaídos Stadion er der plads til 29.000 tilskuere, men til sæsonens to første hjemmekampe her der været:

  • 17.384 mod Alaves (ca. 60 procent).
  • 16 961 mod Real Sociedad (ca. 58 procent).

Derfor er priserne nu sat pænt ned til først torsdagens kamp mod Getafe. De billigste koster 10 og 15 euro (75-111 danske kroner). Men hvis du gerne vil have en god udsigt, skal du spendere 40 euro, der svarer til 297 danske kroner, som er den dyreste billet.

Udover udsigten til flere bøder, så har der også været problemer på banen. Lige nu ligger klubben på en 17. plads i ligaen. Efter fire kampe har de danske spillere og deres holdkammerater kun vundet en kamp ud af fire.

 

Celta Vigo skal kigge langt op i tabellen, hvor Barcelona ligger i toppen af ligaen med fem vundne kampe ud af fem. Mens Sevilla har indtaget en andenplads og Valencia ligger på en tredjeplads. Real Madrid, der vandt mesterskabet sidste år, er i år nede på en femteplads.