FCN-træneren fortæller, at han har været i kontakt med den fyrede landsholdsspiller Patrick Mtiliga, og at denne fortalte, at der havde været en episode, der gav anledning til, at venstrebacken nægtede at spille mod Italien.

Offentligheden har endnu ikke hørt Patrick Mtiligas version af episoden, der førte til landstræner Morten Olsens fyring af ham. Selv gav han et 'ingen kommentarer' tirsdag aften, men hans træner i FC Nordsjælland, Kasper Hjulmand, fortæller onsdag, at han har snakket med Mtiliga om episoden:

- Jeg har talt kort med Patrick i aftes efter kampen, siger Hjulmand og fortæller så, at Mtiligas afbud ikke er kommet ud af den blå luft:

- Der var en episode, fortalte han mig, men flere detaljer har jeg ikke. Jeg vil tale med ham og Morten Olsen om det, når jeg får muligheden, siger Hjulmand.

Ifølge Morten Olsen og assisterende landstræner Peter Bonde blev de højst overraskede over, at Patrick Mtiliga, da han fik besked på at holde sig klar til at skulle starte inde, fordi førstevalget Simon Poulsen havde problemer med sit baglår, meldte fra og nægtede at spille. Mtiliga blev derfor bedt om at forlade landsholdslejren.

Om hele sagen siger Kasper Hjulmand:

- Det er en kedelig situation for alle parter, siger han og understreger mange gange, at han ikke ved, hvad der reelt er sket. 

- Vi vil ikke sanktionere Patrick i den her sag. Det har med landsholdet at gøre - ikke FC Nordsjælland.