Kroatiske Dinamo Zagreb gik videre fra anden kvalifikationsrunde til Champions League med en samlet sejr på 4-0 over de litauiske mestre, Zalgiris Vilnius. AaB skal dermed møde de ni-dobbelte kroatiske mestre i tredje kvalifikationsrunde til Champions League.

Det står klart, efter tirsdag aftens returkampe i anden kvalifikationsrunde. Zalgiris Vilnius skulle hjemme i Litauen forsøge at vende et 0-2-nederlag fra første kamp på udebane i Kroatien.

Men de kroatiske mestre viste sig at være for stærke for hjemmeholdet, der ellers holdt modstanderne på 0-0 i første halvleg.

Den algeriske VM-spiller El Arabi Soudani, blev skiftet ind i pausen, og han skulle bare bruge ét enkelt minut på banen, før han lagde bolden i nettet til 1-0.

To minutter efter gjorde veteranen Josip Simunic, der har 105 for det kroatiske landshold på cv'et, det til 2-0 - kampens slutresultat.

Dinamo Zagreb har desuden Marcelo Brozović, der var med det kroatiske landshold til VM, og målmanden Eduardo, der var med Portugal til VM, i truppen.

Tredje kvalifikationsrunde spilles 29. og 30. juli samt 5. og 6. august.