Vil du gerne tabe dig hurtigt? Vær med i Robinson - spis 30 gram ris om dagen!

Sådan lyder den kække tekst til billederne, Robinson-deltageren Türker Alici nu deler på Instagram. Og de taler deres tydelige sprog.

På de syv uger, han nåede at være med i Robinson Ekspeditionen, tabte han sig 16,7 kilo. Og det var tydeligt at se på den ellers så muskuløse Türker, at musklerne var svundet ind.

Siden han røg ud, har han knoklet for at genopbygge musklerne, og man må sige, det er lykkedes.

Midt i ekspeditionen blev han ramt af sygdom og måtte forlade øen for at blive fragtet på hospitalet. Selv om han kæmpede sig tilbage, var det en svækket Türker, der aldrig kom sig helt. Derfor var det nærmest en lettelse, da han i programmet mandag aften endte med at tabe en duel i ø-rådet og måtte forlade ekspeditionen.

»Min lyst og motivation var væk, og jeg tænkte faktisk bare: 'Taber jeg, så taber jeg, og vinder jeg, så vinder jeg'. Jeg var ikke vildt meget oppe at køre over at være tæt på finalen, som de andre var. Jeg ville faktisk bare gerne have det overstået,« fortalte Türker til Realityportalen.

Türker afslørede desuden over for Realityportalen, at han faktisk bad om at blive taget ud af ekspeditionen, men at han lod sig overtale til at blive og kæmpe videre.

Men i sidste program var det tydeligt for seerne, at han havde mistet gejsten - han meldte sig ikke engang til dødskamp, som han ellers har haft for vane at gøre som den første.

Undervejs i programmet nåede Türker at opbygge en solid fan-base. Efter hvert program væltede det ind med personlige beskeder til den glade Robinson-deltager - efter sidste program tog mere end 800 danskere sig tid til at sende ham en personlig hilsen på de sociale medier, skriver han selv på Instagram, hvor han hver uge har takket for de mange beskeder:

'I går var så trist, men det her smil er til jer! Jeres støtte og beskeder er grunden til, at jeg stadig smiler. Støtten har været vild - og det er ikke en joke. Jeg fik mere end 800 beskeder. Igen, TAK!'

Og til de seere, der spekulerer på, hvad der skete umiddelbart efter ø-rådet, så kan man få svaret på billedet her, hvor Türker er genforenet med Yasser, der røg ud umiddelbart inden Türker, på et yderst lækkert hotel.

Türker har tidligere deltaget i Pardise Hotel. Og man må sige der er sket en del, siden han tonede frem på skærmen som 19-årig i 2012.

I dag arbejder han blandt andet som personlig træner og Youtuber.