Den store komiker er deltager i TV3s nye underholdningsprogram Stjernerne på vippen. Her håber han at kunne underholde uden at blive til grin.

Amin Jensen er kendt for at være en mand, der gerne kaster sig ud i lidt af hvert på egen bekostning. Og det gør han endnu engang - bogstaveligt talt, når han kaster sig ud fra vipperne i TV3s nye underholdningsprogram, Stjernerne på vippen, der bliver sendt fra d. 19. august.

Her dyster 16 kendte danskere om at udføre de flotteste udspring fra vipperne i Greve Svømmehal, som er helt op til ti meter høje. 

Men det, Amin Jensen frygter allermest ved sin deltagelse, er ikke at skulle stille op på landsdækkende tv i badetøj eller hoppe fra de høje vipper, men at blive til grin på de forkerte tidspunkter.

stjerner på vippen
 

11 visninger- Jeg har jo danset mavedans i et af mine shows, så badetøjet var ikke det store problem. Men jeg var nervøs for, at folk skulle grine på de forkerte tidspunkter. Tænk, hvis jeg prøver at lave et flot spring og de griner hånligt, siger modige Amin Jensen, der dog ønskede sig en badedragt at lave udspring i frem for badebukser.

- Jeg gerne have en overdel på, og det er slet ikke sikkert, det har været nødvendigt, men lige der blev jeg blufærdig, for jeg ville gerne have for at folk skulle tage det bare en lille smule seriøst, siger den store komiker, der danner makkerpar med kollegaen og vennen Anders Bircow, der havde store problemer med vipperne.

stjerner på vippen

- Anders har virkelig kæmpet med frygten. Han havde problemer med tremetervippen, så vi havde krisemøde og han ville til hypnotisør, for det irriterede ham. at han stod i en halv time og kiggede ned på vandet, siger Amin Jensen, der ikke kan afsløre, hvor mange skridt op af vippetrapperne, de to makkere endte med at komme. Men at vipperne viste sig at være en større udfordring, en han havde regnet med, er ingen hemmelighed.

- Jeg troede, at jeg bare ville flyve op på tieren (10-metervippen, red.), men da jeg kom op på femmetervippen, blev jeg altså en kylling, siger han og fortæller om, hvad der krævede den største overvindelse.

- Den største udfordring var at springe baglæns ud. At skulle gøre det fra tremetervippen og femmetervippen er så grænseoverskridende, for alt inden i en siger 'vend dig om'. Man kæmper imod sin egen underbevidsthed, der siger, at det her er en rigtig dårlig idé, siger Amin Jensen.

Stjernerne på vippen kan følges på TV3 fra d. 19. august klokken 19.