Henriette Kjær og Erik Skov Pedersen er flyttet fra millionvillaen i Hellerup.

Boligen på Hyrdevej blev solgt i juni måned for 9,3 millioner, og nu er der altså ikke længere spor efter det ombruste ægtepar.

Huset er tømt for ejendele, dørskiltet er fjernet, og navnene på postkassen er ligeledes væk. 

Det tog over 100 dage at få solgt Hellerup-boligen, der oprindeligt var sat til 10 millioner kroner - og altså ikke er nok til at dække lånene i huset på over 11 millioner kroner.
 
Under retssagen mod Erik Skov Pedersen kom det frem, at parret er forgældede for over 20 millioner kroner. Dermed havde de havde faste udgifter for 100.000 kroner om måneden, da de stadig boede på Hyrdevej.

B.T. har tidligere skrevet, at Henriette Kjær i det konservative bagland har eftersøgt hjælp til at finde en lejebolig til højst 10.000 kroner om måneden. Ifølge B.T.s oplysninger er lejligheden kun til Henriette Kjær og hendes to sønner - ikke til Erik Skov Pedersen, der er idømt tre års fængsel for bedrageri og dokumentfalsk.

De nye ejere af luksusvillaen i Hellerup kan blandt andet se frem tre stuer, herreværelse, vinkælder, tre børneværelser og walk-in-garderobe fordelt over 300 kvadratmeter.