Mikkel Kessler skoser staldkammeraten Arthur Abraham, efter tyskeren fik klø af Carl Froch.

En øjenskade holder Mikkel Kessler ude af kamp - men ikke ude af bokseringen. Efter lørdagens kamp i Helsinki, hvor Kesslers seneste offer Carl Froch og danskerens staldkammerat Arthur Abraham kæmpede om Kesslers VM-bælte, sprang Kessler ind under tovene.

Danskeren havde som alle andre set Froch pille Abraham fuldstændig fra hinanden og vinde uhyre overlegent på point over den statiske tysker, der fik verbale klø af Kessler efter kampen.

- Abraham er god til at dække sig. Rigtig god. Han dækker nærmest hele kroppen. Men så gør han heller ikke andet. Han viser utrolig lidt. Jeg tror simpelthen ikke, Arthur Abraham er dygtig nok på det her niveau, siger Kessler til ekstrabladet.dk

Til gengæld var danskeren imponeret af Froch - og ønskede briten tillykke med sejren og titlen. Forud for kampen sagde opfordrede Froch Kessler til at stoppe karrieren, og måske bunder den opfordring i frygt. Der var basis for lidt godmodigt drilleri efter Frochs sikre sejr.

- Carl var selvfølgelig rigtig glad. Men han sagde også, at han ikke vil møde mig igen. Det troede jeg ellers gerne, han ville. Men det var jo en hård kamp, vi havde sidst, og det vil det blive igen. Så det virkede han ikke så interesseret i. I hvert fald ikke lige efter kampen, siger Kessler.

Danskeren vil allerhelst have revanche mod Andre Ward, da natten til søndag forsvarede sit VM-bælte med en sikker pointsejr over Sakio Bika.