Kevin Love scorede 34 point i første periode, og Cleveland lavede 60 point på de lange skud mod Portland.

Cleveland. Ført an af en ustyrlig Kevin Love kunne de forsvarende mestre i den bedste amerikanske basketball-liga, Cleveland Cavaliers, trække sig sejrrigt ud af onsdagens opgør mod Portland Trail Blazers.

Trekløveret LeBron James, Kyrie Irving og Kevin Love stod for i alt 91 point i sejren, der lød på 137-125.

LeBron James scorede 31 point, lavede 13 assister og 10 rebounds og kunne dermed sikre sig sin 44. såkaldte tripledouble i NBA.

Kyrie Irving scorede 20 point og lavede seks assister.

Det var dog alligevel Kevin Love, der løb med overskrifterne. Ikke blot fordi han scorede 40 point. Det blev også til en NBA-rekord, da de 34 point blev scoret i første periode alene.

Det er det højeste antal point af en enkelt spiller i første periode i NBA's historie.

Kevin Love viste usædvanlig stor sikkerhed på de lange skud. Otte ud af hans ti forsøg bag trepointslinjen endte således i kurven.

Det lykkedes dog ikke at slå rekorden for flest point for en enkelt periode. Den rekord sidder Golden State Warriors' Klay Thompson stadig på med 37 point.

Kevin Loves præstation hjalp også Cleveland Cavaliers med at slå en klubrekord med 60 point fra trepointslinjen i alt.

Kampen mod Portland Trail Blazers blev alligevel en relativt tæt affære. Det skyldtes blandt andet storspil af Damian Lillard, der scorede 40 point og lavede 11 assister.