Med en sejr på 34-23 over KIF Vejen rykker Team Tvis Holstebro op på andenpladsen i Dame Håndbold Ligaen.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Team Tvis Holstebros damer levede op til favoritrollen, da holdet tirsdag aften vandt aftenkampen mod KIF Vejen 34-23.

Opgøret blev afviklet på Team Tvis Holstebros hjemmebane Gråkjær Arena, hvor topholdet aldrig rigtig blev presset af KIF Vejen, der så ud til at tabe pusten, som anden halvleg skred frem.

Sejren betyder, at Team Tvis Holstebro rykker forbi Viborg HK og op på andenpladsen i Dame Håndbold Ligaen.

Ifølge landsholdsfløjen Ann Grete Nørgaard var Team Tvis Holstebro ganske enkelt KIF Vejen overlegen i alle facetter.

- Jeg synes, vi var bedre i alle spillets facetter. Vi stod godt i forsvaret og var gode i vores kontraløb, sagde hun efter kampen til TV3 Sport 1.Omvendt betyder nederlaget til KIF Vejen, at holdet tabte to vigtige point i kampen om at sikre en plads i ligaens slutspil.

Her ligger klubben i øjeblikket placeret som nummer seks, hvilket er den laveste placering i rækken, der giver adgang til slutspillet.

Jette Hansen fra KIF Vejen ærgrede sig efter kampen over holdets sløve returløb.

- Jeg synes, vores returløb var for dårlige. Team Tvis var gode til at løbe kontra, og de løb bare ned og scorede på os, konkluderede hun.

Opgøret blev desværre skæmmet af det, der umiddelbart så ud til at være en slem knæskade til KIF Vejens Celina Hansen. Således måtte bagspilleren i store smerter bæres fra banen på en båre i anden halvleg.

Ifølge KIF Vejens træner, Bilal Suman, så frygter han, at det er korsbåndet, der er skadet.