Det holdt hårdt, men danmarksmestrene BSV lagde fra land i 888 Ligaen med en sejr i Randers.

Randers. Danmarksmestrene fra Bjerringbro-Silkeborg (BSV) indledte onsdag aften sæsonen i herrernes bedste håndboldrække, 888 Ligaen, og man måtte slide hårdt i det for at få en sejr.

Det sluttede 22-21 til BSV i en kamp, hvor der ikke blev scoret i de sidste fem minutter.

Gennem hele første halvleg fulgtes de to hold ad, men hjemmeholdet var på intet tidspunkt foran i de første 30 minutter.

Fra stillingen 6-5 til BSV efter godt 13 minutter skiftedes de to hold til at score hele vejen til pausen, hvor Viggó Kristjánssons straffekastscoring sikrede Randers 12-12 halvvejs.

BSV-playmaker Allan Damgaard var den dominerende skikkelse i første halvleg, hvor han bød ind med fem scoringer.

Det var hjemmeholdet, som kom bedst ud efter pausesnakken. BSV brændte flere store chancer, og det betød, at Randers kunne åbne et forspring på tre mål ved 18-15.

Mesterholdet arbejde sig dog tilbage og fik kontakt ved 21-21 med små ni minutter igen, inden flere fejl fra begge mandskaber gav scoringspause.

Den brød Kasper Olsen fem minutter før tid til 22-21, og det blev overraskende kampens sidste scoring.

På Fyn leverede sidste sæsons bronzevindere fra GOG en skrækkelig premiere, da holdet i egen hule tabte med hele 19-37 til Mors-Thy.

Allerede ved pausen var gæsterne i front med syv mål, men mareridtet forsatte efter pausen for hjemmeholdet, der blev kørt over.

Kampen mellem Ribe-Esbjerg og HC Midtjylland sluttede 31-33.