KØB PLUS!

Laudrup: Vi fortjente pointet

Swansea-manager Michael Laudrup: - Et godt og fortjent point mod Liverpool.

Der var masser af håndtryk og velkommen tilbage tilLiverpool-manager Brendan Rogers, da han søndag eftermiddag for første gang var tilbage på Liberty Stadium i Swansea.

Men der var ingen gaver til den tidligere Swansea-manager, der nu står i spidsen for Liverpool. Det sørgede hans efterfølger, Michael Laudrup for, da mødet mellem fortiden og nutiden endte med en nulløsning.

Og Michael Laudrup var da også godt tilfreds med pointdelingen i det intense opgør.

- Det var et godt point, vi fik, og det havde vi fortjent. Der kunne lige så godt være scoret tre eller fire mål i kampen, og for mig havde det været lige meget om kampen var endt 0-0 eller 2-2. Men jeg kender målmænd, og de er altid godt tilfredse med et clean sheet, sagde Michael Laudrup efter kampen.

Med det uafgjorte resultat fik Swansea et godt afsæt til en hård uge, der byder på hele tre kampe på bare seks dage. Allerede onsdag aften kommer sæsonens store overraskelse, West Bromwich, på besøg på Liberty Stadium og på lørdag går turen til London, hvor Arsenal tager imod.

- Det er en svær uge, vi er i gang med. Derfor var det godt at få point i kampen, og hvis vi vinder på onsdag, vil vi allerede nu have 20 point, og det kan ikke være meget bedre, sagde Michael Laudrup.

Liverpool havde de fleste og største chancer i den intense kamp, hvor et forsøg på overliggeren af Raheem Sterling mod slutningen af første halvleg og en offside-scoring af Jose Enrique var det tætteste, de 20.621 tilskuere var på at se et mål.

På trods af at Liverpool ligger på en lidet attraktiv plads som nummer 11 i Premier League, var Brendan Rogers tilfreds med pointet på sin tidligere hjemmebane.

- Det vil altid være en tæt kamp, og vi gik efter at holde nullet. Derfor synes jeg ikke, at det var to tabte point, da det altid er svært at spille i Swansea, sagde Brendan Rogers, der fik en varm velkomst af hjemmepublikummet.

Det gjorde Liverpool-angriberen Luis Suarez til gengæld ikke. Han måtte flere gange lægge øre til tilskuernes buhen efter Swansea-forsvareren Ashley Willams i en bog er citeret for at sige, at angriberen filmer.

Michael Laudrup nedtonede Brendan Rogers' gensyn med den hjemmebane, hvor han havde succes med oprykningen til Premier League, og som han forlod efter at have ført Swansea til en flot 11.-plads i sidste sæson. 

- Jeg har så mange gange prøvet at møde eks-spillere og -managers i min karriere. I fodbold snakker man meget om den slags før og efter kampene, men når først kampen er i gang, ser man udelukkende på sit eget hold, sagde Michael Laudrup.

Læs også: