Man skal nærmest have boet under en sten for ikke at have hørt om spillet Pokémon GO siden forrige fredag.

Internettet er dog delt i to lejre:

1. Dem som ELSKER Pokémon GO og alle de positive sideeffekter af det. Eksempelvis at spillet rent faktsik får folk op af sofaerne og ud at motionere. For ikke at tale om nostalgien for alle dem, der engang samlede på Pokémon-kort.

2. Og dem som føler sig for »voksne« til at spille Pokémon GO og får myrekryb, når de ser en voksen mand med snuden begravet i telefonen for at fange virtuelle monstre.

Men mon ikke dem, der føler sig for voksne til Pokémon GO, har gennemlevet en af disse andre (tvivlsomme) trends:

1. Macarena

Du har været en del af Macarena-trenden, hvis du har danset rundt efter en meget udførlig koreografi og råbt »Heeeeeey, Macarena!«

2. Zumba

Latinamerikansk dansefitness var også i en årgang det nye sort, når man skulle smide fedtet på sidebenene.

Foto: Marie Hald
Vis mere

3. Stavgang

Stavgang var i en periode hammersmart. Denne form for motion sikrede nemlig, at man også fik armene HELT med, når man gik sig en tur.

Foto: Claus Bech Andersen
Vis mere

4. Buffalosko

Denne smarte sko sørgede for, at du blev minimum 10 centimeter højere (og muligvis også forstuvede begge dine ankler).

Foto: Brian Karmmark
Vis mere

5. Fondue

I 80'erne var det ikke et rigtigt middagsselskab, hvis man ikke var fælles om at dyppe meget lange gafler i en gryde med kogende ost eller olie.

6. Yo-yo

I starten af 00'erne var du intet ved musikken, hvis du ikke kunne lave »Eiffeltårnet« eller som minimum »gå tur med hunden«.

Foto: Iris
Vis mere

7. Raclette

Der var intet så hyggeligt, som at tilberede sin mad på bittesmå stegepander, hvorpå du havde anrettet en ægte lækkerbisken bestående af cocktailpølse, dåsemajs og æggestand. Uanset om du lavede raclette helt til næste morgen, ville du stadig være sulten efter middagen.

Foto: Iris
Vis mere

8. Nakkepisk

Smart. Bare rigtig, rigtig smart.

9. Tamagotchi

Hvis Pokémon GO har fået dig til at rase, så var denne trend nok heller ikke noget for dig. Tamagotchi, den elektroniske baby, var en utroligt krævende lille maskine, der ofte takkede for ens omsorg med at gå hjemmefra.

Foto: Mogens Ladegaard
Vis mere

10. Svedbånd

90'ernes nok mest fluffy modetilbehør.

Foto: Iris
Vis mere