Allan Simonsen har enkelte ’Vild med dans’-relaterede arrangementer tilbage i sin kalender. Men nu er det familien, der skal i fokus.

Fredag efter fredag har fodboldlegenden Allan Simonsen underholdt Danmark med sin medvirken i ’Vild med dans’, men nu skal han hjem til Fredericia, hvor familielivet skal plejes.

- Der skal bare slappes af. Nu er det i familiens skød, som man siger. Jeg har en lille pige, som har ventet længe derhjemme på sin far. Det er det, som det handler om i første omgang, siger Allan Simonsen.

I fredags sluttede ’Vild med dans’ med Mads Vad og Mie Skov som vinderparret. Traditionen tro rejser top 3-parrene efterfølgende rundt og viser deres dansetalenter i en række storcentre, og da Allan Simonsen og partneren Sofie Kruuse akkurat er en del af den trio, er Allan endnu ikke færdig med danse.

- Jeg vil nok engagere mig to-tre gange omkring dansen, og så er det nok det, siger Allan Simonsen, der søndag havde tillokket over tusinde danskere til Storcenter Nord i Aarhus, hvor han skrev autografer til fordel for børn med hjertefejl.

- Det er dejligt, at vi kan tage ud og give lidt tilbage til alle dem, der har støttet os i ’Vild med dans’. Det er dejligt at komme lidt rundt og give lidt autografer og billeder, siger Allan Simonsen, der fylder 61 år den 15. december.

Han har allerede overstået en storcenter-dans. Det blev gjort i lørdags, da han troppede op i City2 i Taastrup.