En 42-årig mand måtte en tur på hospitalet i Gurdaspur i Nordindien. Han havde nemlig slugt 40 knive.

Den unavngivne mand var taget på hospitalet, fordi han havde ondt i maven og følte sig svag. Han blev derfor straks undersøgt af hospitalets læger. Det skriver blandt andre The Telegraph.

»Da vi påbegyndte en diagnose, fandt vi det meget mærkeligt. Vi lavede en ultralyd, der afslørede en solid masse i hans mave, der var formet som kræft,« forklarer doktor Jitinder Malhotra, der er direktør på hospitalet, og ikke har set noget lignende i sin 20-årige karriere.

Heldigvis for den kniv-glade mand var der ikke tale om en kræftdiagnose, men istedet stammede hans maveonde fra alle de knive, han havde slugt gennem de to sidste måneder.

»Patienten fortalte os, at han havde haft en ukontrollerbar lyst til at sluge knive. Det er helt vildt at han har slugt knive i to måneder,« fortæller doktoer Malhotra videre.

Årsagen til at manden var begyndt at sluge knive?

»Det havde jeg bare lyst til,« lød forklaringen.

Lægerne arbejde på den 42-årige mand i fem timer. Operationen var succesfuld og det ser ud til, at manden slipper uden mén. Han vil efter planen blive udskrevet fra hospitalet indenfor de næste par dage.