En amerikansk sportsjournalist har sat endnu en forrykt Tiger Woods-historie i omløb. Han påstår nemlig, at Tiger Woods fik så voldsomme golfkølle-tæsk af konen at hans ansigt skulle genskabes med plastiske operationer.

Furman Bisher skrev historien på sin sportsblog, og de seneste dage har den spredt sig til hele verden. Han påstår, at han har modtaget alle informationerne fra en kollega, som han stoler på.

I Bishers historie står der, at Tigers kone, Elin Nordegren, smadrede golfspillerens ansigt med et ni-jern efter et skænderi. Kølleslaget var, ifølge Bisher, så voldsomt, at Tiger Woods fik foretaget plastiske operationer for at genskabe sit ansigt - og at det i virkeligheden er derfor, ingen har set golfspilleren, der desuden også meldte afbud til flere turneringer.

Elin havde angiveligt fundet beviser for Tigers utrosskab, blandt andet flere sms'er på hans mobiltelefon. Bisher beskriver, hvordan to tænder blev slået ud og kæben smadret, da Elin svingede køllen. Tiger flygtede i sin bil og endte med at køre galt - biluheldet som startede alle historierne om Tiger Woods' mange affærer.På flere hjemmesider diskuteres historien heftigt - de fleste mener dog, at sandhedsværdien kan ligge på et meget lille sted.