For fire år siden stod teenage-drengen Robert Sebbage stolt side om side med fodboldikonet David Beckham før en engelsk landskamp mod Brasilien. Nu er han død efter et voldsomt knivoverfald på en ferie i Grækenland.

Den 19-årige Robert Sebbage blev stukket i hjertet, da et håndgemæng på ferieøen Zante udviklede sig katastrofalt, og endte med tage livet af den unge englænder.

Knivstikkeriet opstod angiveligt fordi Robert Sebbage og hans fire britiske rejsekammerater havde generet to taxichauffører med kraftige laserlys, hvorefter de to chauffører var gået amok.

Hans fire kammerater kom også til skade under det voldsomme drama, og blev alle kørt på hospitalet med det samme. Det skriver den engelske avis The Sun.

Skæbnen ville at Robert Sebbage få timer før den ulykkelig hændelse havde ringet hjem til sine forældre i England og fortalt, at han havde en fantastisk ferie.

Drengens forældre fik beskeden om hans dødsfald kort efter og på det værst tænkelig tidspunkt. Netop som posten stod ved deres hoveddør med Roberts sæsonkort til favoritholdet Readings hjemmekampe i Premier League.
 
Ulykken sker fire år efter, at den dengang 15 årige Robert Sebbage fulgtes ind på det mægtige stadion Wembley sammen med den engelske landsholdsanfører David Beckham inden en venskabskamp i 2007 mod Brasilien.