Lyt til artiklen

Den kendte svenske tv-vært Patrick Grimlund er omkommet i en trafikulykke.

'Vi er fuldstændigt knuste og chokerede,' skriver hustruen Sara Grimlund på Instagram tirsdag morgen.

Det var søndag ved middagstid, at Patrick Grimlund på vej hjem fra en velgørenhedsishockeykamp med andre svenske kendisser kolliderede med en lastbil i et voldsomt sammenstød. Det skete nær den lille svenske by Mariefred, skriver flere svenske medier som Aftonbladet og Expressen.

Han har tidligere været den længstværende tv-vært for den svenske udgave af 'Luksusfælden', 'Lyxfällan', som også i Sverige har rullet over skærmen på TV3. Her var han med i 15 år.

Patrick Grimlund blev 50 år. Han efterlader sig foruden hustruen også parrets børn.

'Jeg ved ikke, hvordan jeg skal trøste børnene, hvordan finder vi noget at holde fast i, hvordan skal timerne og dagene fortsætte, hvordan skal livet gå videre? Sorgen og fortvivlelsen er bundløs,' lyder det fra hustruen Sara Grimlund i en hjerteskærende besked på Instagram:

'Hvad svarer jeg, når børnene siger, at vi aldrig vil kunne grine og være lykkelige igen? Eller fortvivlet skriger på deres far.'

Strækningen, hvor ulykken skete, var søndag, spærret i flere timer, og politiet er stadig i gang med at undersøge, hvad der egentlig skete. De to personer i lastbilen slap med mindre knubs.

Herunder kan du se Sara Grimlund opslag på Instagram: