I august blev den 67-årige Ekram Haque dræbt på åben gade i et kynisk happy slapping-overfald i London. Nu offentliggør familien overvågningsbillederne af drabet, så man med egne øje kan se brutaliteten.

Det skriver Sky News på sin hjemmeside.

Ekram Haque var med sit tre-årige barnebarn Marian på vej hjem fra en moske i det Tooting i det sydlige London, da tre unge mænd kom løbende mod dem. Ekram Haque fik en knytnæve i hovedet og væltede omkuld.

I en uge kæmpede han for sit liv på hospitalet, men hans kvæstelser var for voldsomme, og lægerne måtte slukke for respiratoren.

To teenagere på 15 og 16 år er blevet idømt henholdsvis tre et halvt og fire års fængsel på overfaldet.

- På grund af jeres såkaldte 'sjov' blev han frataget et helt og lykkeigt liv, og hans familie blev frataget en dedikeret, inspirerende og elsket far og farfar, sagde dommer Martin Stephens til drengene ved domsafsigelsen.

Ekram Haques søn, Arfan Haque, har fortalt, at hans tre-årige datter Marian er blevet stærkt traumatiseret efter overfaldet på sin farfar, som hun var tæt knyttet til.

Ekram Haque var af indisk afstamning, og havde boet i London siden 1980. Overfaldet mod ham var ét i en serie af race-relaterede forbrydelser mod asiater i området.

Se de stærke billeder af det grusomme overfald på Ekram Haque her.