Fire er døde samt mindst 11 sårede efter brand i natklub tæt på den thailandske turistby, Phuket. Det skriver lokalavisen Phuket Gazette.

Angiveligt er det tre thailændere samt en franskmand, der er omkommet i branden i natklubben, der er kendt for at være populær blandt turister i Patong. Alle fire lig er brændt i så svær grad at de er svære at identificere.

Tiger Disco Bar er kendt for at være fluepapir for turister.

Indtil videre er der ikke registreret danskere blandt ofrene, oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice til bt.dk. 

Angiveligt er der tale om tre thailændere en franskmand blandt de omkomne, skriver avisen. To af de sårede er stadig i kritisk tilstand, oplyser en sygeplejerske til norske VG. Det skulle dreje sig om to mænd og to kvinder.

Nationaliteten på ofrene er ikke endeligt bekræftede oplyser Phukets viceguvernør, Chamroen Tipayapongtada.

Fire franske turister er blandt dem, der blev kvæstet i branden. Én af dem har fået brandsår på 40 procent af hans krop, skriver lokalavisen Phuketwan.

Branden startede klokken 4.40 fredag nat og efter halvanden time havde brandmændene fået den under kontrol. Den blev udløst af en lynnedslag i en transformator og har derefter spredt sig, har viceguvernøren oplyst.

Det forlyder, at efter rygtet om brand spredte sig i klubben, skyndte folk sig til hovedudgangen. Her blev flere kvæstede efter at have forsøgt at komme ud via trapperne foran.