Ole Frost har siden i mandags været i Norge, og det var ham, der i eftermiddag skød hele Norges Albin.

Den danske jæger Ole Frost gik klokken 6 onsdag morgen på jagt efter norske elge. Onsdag eftermiddag fik han så ramt på en, der siden har vist sig at være den kendte, norske albino-elg Albin.

- Omkring kl. 14 kommer der en flot, hvid elg forbi på hundrede mesters afstand. Jeg har for nogle år siden hørt noget om en fredet elg, men siden har jeg intet hørt. Så da jeg får den på kornet, har jeg nogle sekunder til at tænke over, hvad jeg skal gøre. Men jeg beslutter mig for at skyde elgen, og det er en beslutning, jeg står ved, siger Ole Frost til bt.dk.

Læs også: 

Albinoelg

I 2006 blev Albin berømt i Norge for sin hvide pels, og Ole mærkede også ret hurtigt, at det ikke var hvilken som helst elg, han havde dræbt.

- Da vi samlede os om den, efter jeg havde skudt den, sagde folk ret hurtigt, at der nok ville komme noget i pressen om det her. Men jeg står ved min beslutning, selv om jeg gerne ville have været foruden alt den virak, der er opstået herefter.

Ole Frost skal på jagt i Norge igen om en uge, og selv om han altså nu er blevet yderst berømt i Norge på en negativ måde, frygter han ikke for tiden i de norske fjelde.

- Jeg er ikke bange for at være i Norge, efter jeg har skudt elgen. Men jeg er lidt forbløffet over, at der bliver gjort så meget ud af det, siger Ole Frost

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.