Enden er rykket endnu tættere på for den libyiske leder Moammar Gaddafi. Han skulle nu være omringet af oprørsstyrkerne i hovedstaden Tripoli.

Ifølge CNN er oprørerne i Libyen muligvis tæt på at fange Gaddafi samt to af hans sønner.

Angiveligt skulle Gaddafi og sønnerne befinde sig i en bygning - eller kompleks af bygninger - som nu er omringet af oprørerne.

LÆS OGSÅ:

Oprørerne har løbende efterprøvet tip om Gaddafis tilholdsteder, og denne gang ser det ud til, at man har lokaliseret den detroniserede diktator. Han har ikke været set siden oprørerne nærmere sig Tripoli.

Oprørerne begrunder dog ikke, hvorfor de tror, at de nu skulle have lokaliseret Gaddafis skjulested.

LÆS OGSÅ:

Øjenvidner fortæller til CNN, at kampene mellem Gaddafi tro styrker og oprørerne døde ud tidligere på dagen, da oprørerne nåede frem til Gaddafis formodede tilholdssted.

Der er dog alligevel jævnlige skyderier i området, når oprørere udveksler skud med Gaddafi-loyalister inde i lejlighederne. Ifølge nyhedsbureauet AFP deltager over 300 oprørere i aktionen - mange af dem med Kalashnikov og andre skydevåben.


LÆS OGSÅ:

- De er sammen. De er i et lille hul, som en af oprørskrigerne - Muhammead Gomaa - siger.

- I dag slutter det. I dag vil vi afslutte det, siger han. Oprørerne rykkede natten til mandag dybt ind i hjertet på hovedstaden efter at have gjort oprør mod Gaddafi-regimet siden begyndelsen af året. 


Det er ikke klart, hvor Gaddafi er, eller om han overhovedet er i Tripoli.