Filmens verden har leget med tanken i årevis. Og den er da også skræmmende og spændende at lege med - for hvad hvis nu? Hvad hvis der eksisterede parallelle universer helt tæt på vores egen virkelighed? Hvor verden ikke var totalt anderledes og befolket med små grønne mænd, men hvor den sofa, du måske sidder i nu bare var lillla i stedet for brun - og at du måske havde en helt anden kæreste.

Buzzfeed har samlet en række sære historier fra hele verden. Historier som får huden til at trække sig lidt sammen og hårene til at røre på sig. Om der er det mindste gran af sandhed i dem, skal vi ikke kunne sige. Men hvad nu hvis... Læs med her.

Manden der dukkede op fra et ukendt land

En mand dukkede pludselig op i Tokyo Lufthavn. Han sagde til tolderne, at han var i Japan for at gøre forretning, og han havde både stempler og visa i orden fra en række europæiske lande. Men også cheks fra en ukendt bank - og et kørekort udstedt i Taured - et land, ingen havde hørt om. Han blev sendt til et hotel, imens myndighederne undersøgte sagen, og to betjente blev sat til at bevogte hans dør. Men dagen efter var han væk. Hans værelse var på 15. etage.

To grønlige børn dukkede op

I England eksisterer en myte om to børn, der dukkede op i landsbyen Woolpit i Suffolk omkring år 1100. En bror og en søster. De havde grønlig hud, talte et ukedt sprog, havde bizart tøj på og nægtede at spise andet end bønner. Landsbyen tog børnene til sig, og de vænnede sig til maden og mistede langsomt det grønne skær i huden. Drengen blev syg og døde. Pigen lærte at tale engelsk og kunne siden fortælle, at de kom fra et sted, hvor solen ikke skinnede så stærkt, og hvor der altid var tusmørke. De havde passet deres fars kvæg, da de hørte en underlig, høj lyd og pludselig havde de altså befundet sig i Woolpit. Pigen endte med at gifte sig i Woolpit.

Kvinden, der vågnede i en anden pyjamas

Spanske Lerina Garcia vågnede en morgen og opdagede, at noget havde ændret sig. Hendes sengetøj var anderledes. Den pyjamas, hun havde på, var ikke den, hun var gået i seng i. Dagen blev kun mere og mere underlig - hun tog på arbejde, men hendes kontor var ikke længere hendes, hun arbejdede i stedet et andet sted i en anden afdeling - under en chef, hun aldrig havde mødt. Rundt på gulvet tog hun hjem, og her fandt hun sin eks-kæreste. Men han var ikke længere eks - han var hendes kæreste. Den nye kæreste, som hun havde set i flere måneder, var væk. Lerina tror fuldt og fast på, at hun vågnede her, men at hun kommer fra et paralelunivers, hvor tingene altså var bare lidt anderledes.

Manden, der kørte ind i noget mystisk

I november 1986 kørte Pedro Olivia Ramirez fra Sevilla til byen Alcalá de Guadaíra. Han kørte ind i et sving, og pludselig var alting anderledes. Han kørte på en sekssporet motorvej og så 20 etager høje bygninger og næsten en meter højt græs i vejkanten. Pludselig blev han varm og hørte fjerne stemmer. Han blev ved at køre i en time, da han så et skilt med tre muligheder - Malaga, Sevilla og Alcabala. Han tog vejen til Sevilla, og uden at kunne forklare hvordan, endte han pludselig foran sit hjem i Alcalá de Guadaíra. Pedro har siden forsøgt at finde tilbage, men uden held.

Landet, hvor Beatles ikke gik fra hinanden

I 2009 var James Richard på vej hjem i bil fra Turlock, California med sin hund. Han påstår, at da han stoppede for at lade hunden tisse, løb den efter en kanin. Da han løb efter, faldt han og slog sig bevidstløs. Da han vågnede, befandt han sig ved siden af en underlig maskine i selskab med en mand, der hed Jonas, som hævede at have fundet James, da han var på rejse for et interdimensionelt rejsebureau. De endte med at sludre, og James fandt ud af, at Beatles også eksisterede i den anden dimension - og at de stadig levede og lavede musik. Han fik endda et kasettebånd med sange, der aldrig har eksisteret i vores dimension. Han har endda uploadet sangene til TheBeatlesNeverBrokeUp.com.

Hytten, der ledte til en anden dimension

En kvinde og hendes venner camperede i Markawasi Stone Forest i Peru, da de hørte musik komme fra en lille hytte bygget af sten. Da de kiggede ind, så de menensker iført underligt tøj danse. Kvinden var draget af synet og forsøgte at komme ind i hytten, men da hun var halvvejs inde, trak en ven hende tilbage. På et øjeblik blev halvdelen af hendes krop lam - den halvdel, der havde været inde i hytten. Nogle mener, at hun havde været halvt inde i et paralelt univers og at hendes nervesystem gik i chok, da hun blev trukket ud. Hvad der skete med hytten, melder historien ikke noget om.

Kvinderne, der drejede forkert

To kvinder var på roadtrip i ørkenen i Nevada, da de drejede forkert. Pludselig kørte de på hvid cement i stedet for sort asfalt og var omgivet af en sø og kornmarker. De så en stor bygning med neonskilte, og da de ville holde ind og bede om hjælp, så de en stor gruppe meget høje mænd komme løbende ud af døren. De så chokerede ud og vinkede til kvinderne, der ikke mente, at mændende så 'menneskelige' ud. Kvinderne blev bange og skyndte sig at køre. Da de kørte, så de ægge-formede biler, der fulgte efter dem. De satte farten op og kørte tilbage hvor de kom fra - og endte tilbage i ørkenen.

Manden der dukkede op i Tyskland

I Tyskland florerer der en myten om en mand, der pludselig dukkede op i en landsby. Han blev udspurgt og forhørt, og på gebrokkent tysk sagde han, at han hed Jophar Vorin og kom fra en verden, der hed Sakria. Han påstod, han ledte efter sin forsvundne bror, som han var blevet skilt fra ved et skibbrud. Han kunne nævne flere stednavne fra sit hjemland, men ingen blev klogere på, hvor han kom fra. Manden endte med at bo i Berlin.