Lyt til artiklen

En 17-årig svensk pige har været savnet siden søndag aften. Pigen hedder Lisa Holm og hun forsvandt i byen Lidköping efter hun havde været på arbejde på en café.

Hun havde kort før kl 18.30 sendt en sms til sin far om, at hun ville køre hjem på sin knallert, men da hun ikke dukkede op, kontaktede forældrene politiet.

Hendes knallert blev samme aften fundet uden foran caféen med nøglen siddende i.

Hele mandagen og tirsdagen har politiet finkæmmet et stort område omkring cafeen med hunde og helikopter.

LÆS OGSÅ

Politiet har sporet hendes mobil til området ved caféen, men den stoppede med at sende signaler lige efter kl 18.30 tirsdag. Ifølge politiet kan mobilen være løbet tør for strøm eller være blevet slukket.

Politiet arbejder ud fra en teori om, at pigen er blevet bortført. En kunde på cafeen, der ifølge vidner opførte sig mistænkeligt, er i politiet søgelys.

Tirsdag fandt politiet en handske og hendes cover til mobilen. Faren har identificeret handsken som værende Lisa Holms, og den er sendt til dna-analyse for teknisk at få det bekræftet.

Coveret blev fundet en kilometer væk fra cafeen, og politiet leder igen i dag med hunde i det område.

Lisa Holm er 165 centimeter høj, har langt lyst hår og slank fysik. Hun skulle have været iført en rødlig hvid Henry Lloyd jakke og sorte Adidas bukser eller jeans.