Caroline Wozniacki måtte skuffende forlade US Open efter et nederlag til Petra Cetkovska i anden runde. Undervejs i kampen havde danskeren Wozniacki fire matchbolde, men hun slog ikke til, da det gjaldt.

I stedet vandt Petra Cetkovska i tre sæt. Og netop de misbrugte chancer ærgrede den fjerdeseedede dansker.

»Det er ikke særligt fedt at have fire matchbolde uden at udnytte nogen af dem. Det er rigtigt tungt lige nu. Det er ikke en specielt fed følelse,« siger danskeren til TV2 Sport.

Caroline Wozniacki tabte første sæt 6-4, men hun fik kæmpet sig tilbage i andet, der blev vundet 7-5. I tredje sæt skiftede momentum dog igen, og efter en tiebreak kunne Petra Cetkovska hæve armene i triumf. Wozniacki pegede efterfølgende på, at hun havde været for passiv.

»Hun spiller aggressivt på dem (matchboldene red.). Jeg spiller lidt for passivt – og hun går efter sine slag og går efter linjerne. Jeg skulle sikkert have taget et skridt længere ind i banen – og gå efter slagene,« siger danskeren.

Var du på et niveau, som du er tilfreds med?

»Nej, det synes jeg ikke. Der er ting, der helt sikkert kan forbedres, og som helt sikkert skal trænes igennem. Så må man tage den derfra,« siger hun til TV2 Sport.