Selvom Manchester United ser ud til at være kommet på rette spor, leder de med lys og lygte efter endnu en kreativ midtbanespiller for at skabe den rette balance.

Efter en sløj sæsonstart havde mange United-tilhængere bange anelser om en gentagelse af sidste års skuffende sæson, der endte med en syvendeplads. Men de røde djævle har langsomt fået styr på spillet og arbejdet sig opad i tabellen, hvor de i øjeblikket indtager en tredjeplads.

Manden i spidsen af holdet, hollænderen Louis van Gaal, er dog ikke helt tilfreds med truppen, og især på midtbanen savner han en kreativ type, der kan skabe målchancer, og det vil være en af førsteprioriteterne i sommerens transfervindue.

»At hente en kreativ spiller bør være vores førsteprioritet til sommer. Jeg kigger efter balance, og jeg skal bruge det på midtbanen,« sagde van Gaal ifølge Sky Sports på et pressemøde forud for mandagens FA Cup-kamp mod Preston.

Van Gaal har flere gange været nødsaget til at stille alternativt op på midtbanen for at finde den rette balance, og Wayne Rooney har på det seneste været rykket ned på midtbanen, selvom det, ifølge van Gaal, ikke er den optimale løsning:

»Wayne spiller på midtbanen, fordi der ikke er andre. Han er glad for at gøre det, og ellers må han komme til mig og sige det, men det har han ikke gjort.«